Öyküm Var Benim – Furkan

Öyküm Var Benim – Furkan

Bugün “Öyküm Var Benim” serimizde gururla konuğumuz, Furkan ve ailesi! Furkan, doğuştan gelen bir kalp hastalığı olan Fallot tetralojisi tanısıyla dünyaya geldi. Ailesinin bize ulaşması ve doğru teşhisin konulmasıyla birlikte, tedavi sürecini üstlendik ve çeşitli yöntemlerle, anjiografi gibi işlemlerle Furkan’ı bir noktaya kadar taşıdık, büyümesini sağladık. Pulmoner kapak replasmanı adlı son ameliyatını büyük bir başarıyla gerçekleştirdik ve sonraki kontrollerde müthiş sonuçlar elde ettik. Bu süreçte ailenin yaşadığı duygusal anları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz! ✨

Gözlerinde umut dolu ışıltılarla gelen çocuklarımız, her birimizin kalbine dokunuyor. Onların masum gülümsemeleri, içimizi sevgiyle dolduruyor ve bize hayatta neyin gerçekten önemli olduğunu hatırlatıyor. Biz doktorlar, sadece tedavi etmekle kalmıyor, aynı zamanda birer dost, birer yol arkadaşı oluyoruz. Onlarla kurduğumuz bağ, sadece tıbbi tedavilerden ibaret değil; birbirimize destek olduğumuz, güçlü bir dayanışma ve sevgi ağı oluşturuyoruz.

Görüyorum ki, her bir çocuğun içinde sınırsız bir güç var. Yüreklerindeki mücadele azmi, beni her seferinde şaşırtıyor ve ilham veriyor. Onların yanında olmak, hayallerini gerçekleştirmek ve en önemlisi, sağlıklı bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Onları her bir adımda cesaretlendiriyor, korkularını yenmelerine destek oluyoruz.

Bu yolda ailelerin de yanımızda olması, sürecin bir parçası olmaları bizi mutlu ediyor. Birlikte yaşanan endişeleri, umutları ve sevinçleri paylaşıyoruz. İşte bu yüzden, Furkan ve ailesinin hikayesini sizlerle paylaşmak istedik. Onların güçlü bağları, sevgi dolu anları ve her bir adımda birlikte aştıkları zorluklar, bize doktor olarak ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyor.